Noutăți:
Pagina principala / De ce noi

De ce noi

garantieDupă scurta prezentare a echipei noastre, enumerând în mare experiența dobândită în decursul anilor în domeniul reparațiilor și întreținerii cutiilor de viteze automate a venit momentul sa vă dăm câteva sfaturi utile pentru banii și timpul dumneavoastră.

1.a.Identificați corect după simptom (vezi simptomatica convertizoare), dacă cauza neplăcerilor în funcționalitatea corectă a autovehicolului dumnevoastră este convetizorul de cuplu.

b.Mergeți la reprezentanța de marcă pentru a face o diagnoză și o evaluare corectă a defectului, sau la un service serios autorizat R.A.R. obligatoriu.

c.Apelați cu încredere la numărul de asistență pentru a vă ajuta înstabilirea unui diagnostic corect, în proporție de 90% fara greșeală, constatarea si diagnoza fiind GRATIS!

2.Identificați corect tipul de cutie automată cu care este dotat autovehicolul dumneavoastră, daca vă este peste mână, nu ezitati să sunați la reprezentanța poducătorului și nu în ultimul caz, apelați cu incredere la noi.

3.Interesați-va întotdeauna care este valoarea convertizorului la producătorul autovehiculului sunând la reprezentanța. (atât valoarea unui convertizor nou cât și valoarea unui convertizor recondiționat).

4.ATENȚIE LA IMPOSTORI!

Vă aducem la cunoștință câteva reguli pe care e bine să le rețineți pentru a vă feri de situații neplăcute! Odată cu apariția autovehiculelor cu transmisie automată în România și creșterea numărului acestora, au apărut evident și cei care, dornici de un venit rapid, și au deschis tot felul de activități legate reparația și întreținerea acestora cât și de reparația convertizoarelor de cuplu, până aici nimic rău, dar lucrurile nu sunt atât de simple!

În urma unor experiențe neplăcute atât pentru noi cat și implicit pentru client, achiziționând de la aceste firme diferite convertizoare, așa zise „recondiționate ” nu am reușit să finalizăm lucrările și mai mult am pierdut și timpul și banii, convertizoarele dovedindu-se a fi vechi (mâna a doua din dezmembrăru) vopsite, iar cele reconiționate fiind recondiționate prost cu piese de la alte convertizoare vechi etc, garanție ne având, firmele în cauză acuzându-ne pe noi de montaj defectos sau tot felul de însinuări atehnice.

Concluzia din acest capitol este că întotdeauna când un convertor auto prezintă un defect în 50% din cazuri autovehiculul rămâne imobilizat atât în față cât și în spate (situație neplăcută și costuri de transport), in 100% din cazuri cutia automată trebuie demontată de pe autovehicul, convertorul fiind amplasat între arborele cotit al motorului și cutia de viteze, pentru demontarea cutiei de viteze automate de pe autovehicul se percepe manopera, costurile de inlocuire a uleiuri hidraulice, etc., deci dacă ai nesansa ca convertizorul de cuplu să nu funcționeze din prima îti cresc costurile semnificativ care nu sunt deloc de neglijat sau dacă este recondiționat defectuos rămâi în drum și apar alte costuri de transport! DECI FERIȚI-VĂ DE IMPOSTORI!

5. Firma noastră SEVERON TECH ( www.torqueconvertors.eu www.cutieautomata.ro), autorizată de toate forumurile de specialitate, atât din România (Registrul Auto Roman autorizație numărul 16729) cat si din străinătate (membrii A.T.R.A. și A.T.S.G. ), susține clienți atât cu sfaturi tehnice importante în rezolvarea acestor defecte mai sus menționate de către terți cu condiția atelierele respective sa fie autorizate RAR, cât și o garanție complexă, responsabilă în cazul în care din vina noastră apar probleme.